КОМЕДИЈА НА ВЧЕРАШНИТЕ ПРОТЕСТИ ЗА СЛОБОДА НА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОД ВМРО-ДПМНЕ : НИНА ЈАНЕВА ЗА ВРЕМЕ ИЗВЕДБА НА ХИМНАТА ПРОМАШИ ЦЕЛА СТРОФА, БАШ ДЕЛОТ КАДЕ СЕ ПЕЕ ЗА ГОЦЕ, ПИТУ ГУЛИ, ДАМЕ ГРУЕВ И ЈАНЕ САНДАНСКИ

0
2532

Пејачката Нина Јанева на вчерашниот протест организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ ја замрси работата при што за време изведба на химната пропушти цела строфа од неа. Ова ли е тоа ВМРО-ДПМНЕ што се чука во гради за македонштина, за тоа колку големи македонци се а ни химната не си ја знаат на памет?! Ова е неверојатен блам за една патриотска и конзервативна партија како што е ВМРО-ДПМНЕ.