КОМЕДИЈА: Младиот Љупче Златев на првиот линк во живо умре од трема, се дереше, зјапаше во камерата како сериски убиец!

0
2362

facutijebem

Комедија на Сител вчера вечер.

Младиот Љупче Златев кој очигледно е вработен за да ги јаде гомната кои ни Сарма не сака да ги јаде на вестите, значи ептен смрдливи гомна со црви бели од оние што се по 20 сантима дебелите со лигаво врз нив нешто како мрсули и сперма, значи такви гомна му се задача на овој мунгос. На пример вчера вечер во вестите читаше прилог во кој се ровари во семејството на Верушевски, колку лош родител бил Веруш, лош човек бил итн итн, дно у пизду материну, гебелс гомна да јаде.

Но вчера вечер го фрлија во оган малото бедно копиленце па го пуштија во живо на линк од Гостивар. Тој се посра комплетно! Зјапаше во камерата како сериски убиец, се дереше како луд, Ачковска му беше соговорник и очигледно беше дека сите чекаа да заврши јавувањето за да пусти Љупче не се онесвести пред камерите.

Смешно смешно човече…

Текстот е превземен од Мактел