КОМЕДИЈА ВО СТУДИОТО НА ТВ 24 – НИКОЛОВСКИ НАПРАВИ ШОУ: Кога ќе дојдеме на власт, одма ќе ги откачиме новите табли со новото име, ама пак ќе ги закачиме по 3-4 години, само малце ќе ги нервираме Грците!

0
1681

Добро, кога ќе дојдете на власт ќе го поништите ли договорот од Преспа?

– Не, тоа не е можно.

– Епа што ќе правите?

– Ќе ги откачиме таблите со новото име, многу рано ги закачија овие од СДСМ, ама пак ќе ги закачиме по 3-4 години кога е крајниот рок да бидат закачени.