Колумна + 32 : Овие ги плескале идните судијки како да се зрели лубеници?!

0
2568

Наречете ме перверзно копиле, ама мене се ми се чини дека Мијалков кога збори за частење, не збори за скара кај Злате или за ручеци и вечери ниту пак за пари или сваровски, мене се ми се чини дека он под частење мисли за добра секс сеанса каде ќе ја пердаши оваа док мрда како награда за тоа што ја ставил судика за да оваа млати дебела плата и да зема дебело мито, затоа што јавна тајна е дека нашите судии земаат три четири пати поголеми износи на пари месечно од мито и корупција отколку од плата, иако и платата им е над 1000е!

lubenici

Во една од снимките он кажува дека и фрлил око на една и му се видела добра, а од око се гледа само сексапил не се гледа стручност и способност од око, за тоа треба анализа и тестови и препораки и биографија. Според снимките овие новите судики ми звучат на млади жени а и некако му се потчинети на шефот и има тука некоја перверзија во муабетиве како да се шармирани и замаени од братучедот. Практично она што го гледаме дека режимот освен за пари и моќ, позициите и власта ја користат и за задоволување на своите хедонистички побарувања. На овие освен што им мрадло рачето им мрдало и курето!

Ова да бидам искрен не го очекував. Очигледно е дека овие битанги и жени плаќале со функциите, сексот си го плаќале со наши пари, наместо да бараат спонзоруши и да ги носат на шопинг они ги ставале за судики и пратенички и потоа овие пушеле додека се живи!

Абе демохристијани еј, семејни луѓе, патриоти, домаќини луѓе. Брука, дно, ова е жива катастроф!

А што па да се каже за овие судиките кои преку кревет и пушење и подароци стигнале до судии. Замислете каква ПУШИНЕЛА КУРТОН првда делеле овие стоки?! Колку ли се нанесени штети, колку ли животи се уништени од овие калаштури?!

Ако нешто овој режим навистина направи овие 9 години е што длабоко ја рашири ПРОСТИТУЦИЈАТА во секој облик во земјат. Секој почна да се ебе и физички и карактерно за одредена цена во зависност од моментот и од квалитетите, се ебат новинари, експерти, судии, бизнисмени, политичари, цајкани, све се ебе на сите страни, КУРВАЊЕТО стана национален спорт број 1, кој знае како ќе ја вратиме честа и моралот во оваа земја, како ли само ќе го вратиме СРАМОТ во оваа земја?!

Саше Ивановски