КОЛКУ ТРЕБА ДА СИ ГЛУП ЗА МИЛЕНКО, ЕФТОВ И ЛАТАС ДА ТИ СЕ ИДОЛИ?!?!

0
917

На Љупче Златев идоли му се Ефтов и Латас, едниот лопов дргиот удбаш и посткомунистички прдеж во новинарството, лудак и психопат.