КОЛЕВА ГИ СПРЖИ АПАСИЕВ И ЛЕВИЦА : ГИ НАПУШТИВМЕ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД ВЛАДА БИДЕЈЌИ НАЕДНАШ ДОЈДОА ПАРТИСКИ ВОЈНИЦИ СО НЕВКУСНИ ПАРОЛИ, СЕ ПОЧУВСТВУВАВМЕ КАКО МАРИОНЕТИ!

0
2481
  • Коа беа протестите на претходниот понеделник се појавија група на партиски војници којшто едноставно извикуваа некои пароли којшто реално не беа вкусни.

    Ние како онколошки пациенти се почувствувавме како марионети на некој начин. Наеднаш тоа се истисна како момент дека се работи за онкологија па почна да се пее химната на Македонија, па свирчиња, па ајде ќе одиме пред обвинителство и ние ги напуштивме протестите од тие причини бидејќи не сме партиски послушници за да бидеме на такви протести, па затоа решивме да стоиме пред ОЈО.

    Ние не правиме протести од таков тип, туку да се дознае вистината за онкологија.

Анжелика Колева, онколошки пациент за Топ Тема