КОЛАТА НА ОХРИЃАНЕТОЦ ПО КОЈ СЕ ТРАГАШЕ ДЕНОВИ Е ПРОНАЈДЕНА ОД СТРАНА НА ЛОВЏИИ ВО ПРОВАЛИЈА

0
819

Пронајден е исчезнатиот 76-годишниотохриѓанец по кој семејството и полицијата трагаа неколку денови. Како што тврдат блиски на семејството, ловџии утрово во шест часот ја виделе колата во провалија кај Ванатино, по што веднаш пријавиле во полиција. По 76 годишниот маж семејството трагаше од 17 ти јануари, а полицијата по пријавата од 18. 01.