КОИ СЕ ЕФЕКТИТЕ ОД БРЕГЗИТ ЗА БРИТАНЦИТЕ?

0
526

Интересен видео прилог за придобивките и загубите на Велика Британија по ,,БРЕГЗИТ”, како тоа влијае на економијата, што изгуби Обединетото Кралство а што доби?!