КОЗЈА ЛОГИКА – МИЛЕНКО ГИ ТЕШИ ВМРОВЦИТЕ ПО ПРОПАДНАТОТО ГЛАСАЊЕ ЗА НЕДОВЕРБА НА ВЛАДА : ТОА ШТО ОСТАНА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ Е ГОЛЕМ УСПЕХ НА МИЦКОСКИ?!

0
386

– Настаните од овие денови се голема победа на ВМРО ДПМНЕ! Односно се голем пораз на СДСМ! Кај да е Заев ќе падне од власт и од тоа нема бегање! На Заев му нема спас и тоа е одлична вест!

Миленко ги теши вмровците во својата најнова емисија. Според кажаното, тоа што владата опстанала е голем успех на Мицковски и ВМРО ДПМНЕ??! Тоа се вика КОЗЈА ЛОГИКА!