КОЗАРОТ Е ТЕЖОК ИМБЕЦИЛ : МИЛЕНКО СЕ ГОРДЕЕ СО НЕГОВИТЕ ДЕЦА КОИ ЖИВЕАТ ВО САД, НО ВО МАКЕДОНИЈА ВОДИ АНТИ САД КАМПАЊА И САКА АМЕРИКА ДА ЈА СНЕМА ЗАЕДНО СО НАТО И ЕУ! ЗНАЧИ И НИВ ДА ГИ СНЕМА САМО САД И ЗАЕВ ДА ГИ НЕМА?!?!

0
1175

Сирот козар, се гордее со неговите деца кои живеат во САД но од друга страна води хајка во Македонија против САД и нивните сојузници и сака да ги снема. Значи и неговите деца да ги снема, само САД и Заев да ги снема. Колку треба да си луд и ненормален да посакаш да ја снема државата каде сопствените деца ти живеат и водат раскошен и убав живот?!?!