КОЕ ГАДНО РАСИПАНО ЛАЖЛИВО МАФИЈАШКО ОДВРАТНО ХОШТАПЛЕРЧЕ!!!

0
430

grujo kanal 5 domovi

Десет години е на власт и не му текна на студентските домови! Лупна една милијарда евра на глупости и дури сега им наредил на министрите да бараат локации за нов дом и да објават тендер за нов мебел кој ќе бил набавен во наредните 2-3 години?!?!?!

ГНАСЕН СКАПАН И ОДВРАТЕН ХОШТАПЛЕР!!!