КОГА СИ ЈА ИМАШ MУВАТА НА КАПАТА : Грујо еден саат ги убедува делегатите на ДПМНЕ дека конкурсите за јавна администрација и судии и обвинители биле на база на професионален интегритет а не на база на партиска книшка?!?!?!

0
535

grujopartiskivojnici