КОГА НАМАЧЕНИОТ БОСАНСКИ НАРОД ЌЕ ТЕ НАГРАДИ ЗА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА, ТОА Е НАВИСТИНА ГОЛЕМА ЧЕСТ!

0
1909

Зоран Заев

‏Verified account @Zoran_Zaev 23m23 minutes ago

Оваа награда ја посветувам на моите колеги од регионот, премиерите од Босна и Хецеговина, Црна Гора, Албанија, Србија, Косово и на премиерите од Бугарија и од Грција, но и на сите граѓани од нашите држави. Балканот може да се гордее со своите успеси!

Влада на Република Македонија‏Verified account @VladaMK 29m29 minutes ago
Премиерот @Zoran_Zaev во Сараево ја доби највисоката награда Европска личност на годината, за стабилизација и подобрување на односите меѓу државите од регионот и во Европа.