КОГА БОШЊАК ЌЕ ГЛУМИ АНТИЧКО ВМРОВЧЕ – САФЕТ БИШЕВАЦ ОД ВМРО-ДПМНЕ : НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ БУГАРИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО УСТАВОТ, НО ТОА ДА БИДЕ ИЗГЛАСАНО НА РЕФЕРЕНДУМ ОТКАКО ЌЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ?!

0
481

– Немам ништо да влезат во уставот Бугарите и сите други, но прво да оди тоа на референдум и дури кога ќе дојде ред да влеземе во ЕУ?!?!
Сафет Бишевац, екс пратеник на СДСМ, сегашен член на ВМРО ДПМНЕ, инаку Бошњак од Студеничани.

Тоа е кога Бошњак ќе глуми античко вмровче од гоцевата раса, не знае кај тера, па сето тоа изгледа забегано и траги комично!