КОГА БЕШЕ ДИРЕКТОР, ДОБАР МУ БЕШЕ – ТАСЕВСКИ: ЗАЕВ Е ПРОДАВАЧ НА ЗАРЗАВАТ, НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА БИДЕ ПРЕМИЕР?!?!

0
2585

Тасевски: “Преспанскиот договор треба да се поништи макар и да нѐ избркаат од НАТО. Хартија трпи сѐ и како што можеше да се склучи, така може и да се раскине. #ЗЗ се занимавал со зарзават и не може да одлучува за МК.”