КОВАЧЕВСКИ: ТЕЛМА ПРЕТЕРА СО НАПАДИТЕ КОН МЕНЕ, ПОБАРАВ ИЗВИНУВАЊЕ, САКАВ И ДА ГИ ТУЖАМ НО ЈА ПОВЛЕКОА СТОРИЈАТА ВО КОЈА БЕВ НАПАДНАТ НЕОСНОВАНО

0
2425
  • Пред некој ден Телма објави на својот фб профил една фото монтажа со која бев нападнат лично како човек, и побарав извинување и се заканив и со тужба, ја повлекова сторијата, не мора да ми се извинат, нема да ги тужам, треба да знаат медиумите дека и ние имаме семејства и треба да има мерка до која може да се оди во нападот кон еден политичар и да се внимава на човечкото достоинство и на тоа дали се има аргументи или не за таква сторија… Премиерот Ковачевски на денешниот прес по повод новата фабрика на Герешајмер.