КОВАЧЕВСКИ: НЕ СЕ КААМ ШТО КАЖАВ ДЕКА ПОЛИТИЧАРИТЕ ТРЕБА ДА ИМААТ МАДИЊА ЗА ДА РЕШАВААТ ТЕШКИ ПРОБЛЕМИ

0
377

Премиерот Ковачевски на Канал 5 проговори за неговата изјава кога спомна дека потребно е храброст кај политичарите за да направат тешки проблеми на една држава, па макар ја жртвувале и политичката кариера со тоа и дека не се кае за метафората кога спомна дека се потребни мадиња за клучни и тешки политички одлуки.