КОВАЧЕВСКИ: НЕМА ЗОШТО ДА СЕ ПЛАШАМ ОД ЗАЕВ, ТОЈ НИКОГАШ НЕ БИ РАБОТЕЛ ПРОТИВ СДСМ

0
596

На денешната прес-конференција премиерот Ковачевски на новинарско прашање дали се плаши од Заев, тој изјави дека не се плаши од него бидејќи Заев не би работел против СДСМ и позади негов грб.