КОВАЧЕВСКИ : МИ БЕПЕ ЛЕСТ ШТО ВЕЧЕРВА ЗАЕДНО СО ЖИТЕЛИТЕ НА БАРДОВЦИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ, ГО ОДБЕЛЕЖАВМЕ ВЕРСКИОТ ПРАЗНИК СВ.ТРОИЦА

0
583

 
За многу години!