Коалиција за промени и правда утре има митинг во Гевгелија

0
354

Утре централниот изборен Караван на Коалицијата за промени и правда, предводена од Демократскиот сојуз, ќе одржи митинг во Гевгелија.

Свое обраќање ќе имаат Павле Трајанов, носител на првата изборна единица и Слободан Богоески носител на листата за кандидати за пратеници во четвртата изборна единица. Митингот ќе се одржи во „Пионерскиот дом“ Гевгелија, со почеток во 18 часот.