Коалицијата „ВМРО за Македонија“ на средби со граѓаните во Вевчани, Струга и Ресен

0
842

Коалицијата ВМРО за Македонија во текот на денешниот ден ќе оствари средби со граѓани на општина Вевчани во 12 часот, во Струга во 14 часот и во општина Ресен во 18 часот.

Париската програма пред граѓаните ќе ја презентират предводниците на коалицијата ВМРО за Македонија составена од носителот на кандидатската листа за ИЕ 4  Љубчо Георгиевски и носителот на кандидатската листа за ИЕ 5 Љубе Бошкоски.

koalicija-vmro-za-makedonija