Коалиционите партнери на СДСМ заедно со Заев, Шеќеринска, Спасовски се откажаа од своите пратенички плати се со цел истите средства да бидат наменети за лекувањето на Наташа

0
18389

Од извори на партијата дознаваме дека лидерот на СДСМ, Зоран Заев , секретарот на партијата Оливер Спасовски, заменик претсеателката Радмила Шекеринска како и пратениците Стефан Богоев, Ључо Николовски заедно со другите пратеници од коалицијата на СДСМ, се откажале од пратеничките плати, се со цел истите средства да бидат наменети за лекувањето на Наташа, за да може да се излекува, да може да гледа како расте нејзиниот 6 годишен син Марио, кој само пред неколку месеци го изгубил својот татко!