Клоцнат од власта, се фатил за чизмата

0
514

maksim

Конечно,,, ги најдов “чизмите” ту бре две десни биле, ха, ха… Да им порачам на амебите дека ниту спинови ниту лагите повеќе не ви помогаат, ширите цело време лаги и невистини, дискредитација и омаловажување за сите нас, крајот ви се ближи, СЛОБОДАТА ДОАЃА!!!
Ви се руши пирамидата а уште малку и мегафоните ќе се исклучат а амебата ке се растече на екранот…
Готови сте!!!
П.С. Следниот пат смислете нешто пореално оваа е премногу промискуитетно.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=tLjzgpQGfcE[/youtube]

Фејсбук статус на Максим Димитриевски