КЛИМАКТЕРИЧНИТЕ АЛКОС КУРТОНИ НА ГРУЈО ПОЛУДЕА И ПОЧНАА СО ЧАКИЈА НА МОЗОКО : Мирка ги повика вмровците да земат пушка и да одат во планина како партизани!

0
2181

16649007_1638980839452266_5043718633809554602_n