КЛЕТО, ЗАЈАДЛИВО И ЗАБЕГАНО МАКЕДОНЧЕ : НЕКОЈ СО ТРАКТОР И ПЛУГОВИ ГО ИЗОРАЛ СТАДИОНОТ НА ССК ВО КИСЕЛА ВОДА

0
1035

Жално е ова се случи во Драчево. Изорано игралиштето на ССК од Профитери поради љубомора дека влегува со термини и друг клуб. Најстрого да се казнат сторителите со Кривична пријава од Општина Кисела Вода.