КЛЕТНИКОВ И ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА ПУШТЕНИ НА НАЈЈАКО : МАКЕДОНЦИТЕ ПОТЕКНУВААТ ОД ДЕДО НОЕ, ЈАПЕТИ!

0
479

Гасете интернет: Ние Македонците сме биле од Дедо Ное, Јапети.