КЛАСНАТА СКРЕНА: ВО НАЈНОВАТА КОЛУМНА, МИРКА ПИШУВА ЗА ПЕНИСИ, ЕЈАКУЛАЦИЈА, СПЕРМА ВРЗ ЦИЦКИ, ШТО И СТАНА НА СТАРАВА?!

0
1899

Класната или гледала порнич или тазе се омрсила по долго време, па во новата колумна распалила со порно вокабулар:

Да го парафразирам умниот Чех ем шеф на државата, Милош Земан: Паметен човек греши еднаш, дебил двапати, а оние што грешат тири и повеќе пати… не знам дури ни како да ги именувам.

Е, мој господине! Јас знам. Тие се црпнати. Барем кај нас во жална Македонија така ги дијагностицираме.

Дегенерици се, плус глупави ко кур. Се дрват на допир и тоа на далечинско. Може да ги  ,,активира,, само  импотентен американско-британски абдал  дивјак, а ејакулираат на шиптарска мафија ко пубертетилија на цицки.

Пали (старите) Вулгарите и Гркљаните им се омилени локални идоли оти црпкиве никогаш немале личен идентитет. Животот го поминуваат како пицајзли залепени за нечиј помоќен полов орган.

Целата колумна на Дудинка.