КЛАСИЧЕН МАФИЈАШКИ СТИЛ НА МИЦКОВСКИ : Општина Пехчево му помогнала да ги реализира хидроцентралите?!?!

0
957

Пратеникот од СДСМ Костадин Костадинов посочи дека најдобар показател дека економијата се движи во виситинска насока е растот на БДП во првиот квартал од годинава за 4,1 процент што според него ќе мотивира зголемување на минималната и просечната плата и на пензиите и ќе даде придонес за подобрување на животниот стандард на граѓаните.

Тој уште еднаш ја повика Антикорупциска комисија да испита како е донесена одлука на Советот на Општина Пехчево за формирање на викенд зона, за ЕВН да може да пушти дитрибутивна мрежа од 30 милиони денари, со, како што рече, крајна цел Мицкоски да ги заокружи потребните средства за да може да му проработи бизнисот со хидроцентралите.