Китев: Нема да дозволиме криминалците од нивните листи да ни продаваат морал

0
756

Бетијан Китев од СДСМ, на вачерашниот митинг на опозицијата во Кавадарци нагласи дека власта преку своите медиуми креирала лажна вистина.

– Нема да дозволиме криминалците од нивните листи да ни продаваат морал. После 11 декември Македонија нема да има страв од Груевски. Не е нормално грозјето да скапува, а визбите да добиваат субвенции. Нема повеќе лозарите да страдаат за своите пари – нагласи Китев.