КИРАЦ МУ ВРАТИ НА АНТОЊО МИЛОШОСКИ : Еве што треба да знаете за Милошоски од Кичео!

0
1177

Што треба да знаете за Антонио Милошоски?!

1. Дека најверојатно го презел аналитичкиот центар на ВМРО-ДПМНЕ;

2. Дека во неделата бил во мојата Битола и го барал Избирачкото место каде гласам;

3. Дека го погрешил, исто како што погрешно ги израдувал своите сопартијци дека победиле во I круг од претседателските избори.

Почитуван колега, јас не живеам во нас. Стрелиште, туку во центар, а гласам во ИМ/71 каде Стево Пендаровски освои 126, а Силјановска 97 гласови.

*Има разлика – Победивме и во моето ИМ и во првиот круг од изборите, а после резултатите од II круг, Стево ќе биди идниот претседател на нашата Македонија. Тоа кажува многу!

П.С. Батали аналитика

Фејсбук статус на ге.секретар на СДСМ, Александар Кирацовски