Кирацовски : Ќе го тужам бизнисменот Азманов за лагите

0
1296

Трендот на лажни вести мора да запре.
На хаосот од инсинуации кои ја искривуваат вистината мора да се стави крај.

За лагите и клеветите (на ниво на глупости), кои господинот Зоран Азманов ги искажа во интервјуто за извесен портал, ќе добие соодветна тужба, секако после шансата да се извини.

Демократија Да, анархија од лаги и измислици Не!

Фејсбук статус на екс ген. секретарот на СДСМ, Александар Кирацовски