КЕНГУРИТЕ ОД АВСТРАЛИЈА ШО ГО БРАНАТ ИМЕТО ШТО ЌЕ КАЖАТ ЗА ОВА: Македонија е втора во Европа по задолженост на населението, а 41.6% од граѓаните имаат долгови во хипотеки, кирија, сметки!

0
704

КЕНГУРИТЕ ОД АВСТРАЛИЈА ШО ГО БРАНАТ ИМЕТО ШТО ЌЕ КАЖАТ ЗА ОВА: Македонија е втора во Европа по задолженост на населението, а 41.6% од граѓаните имаат долгови во хипотеки, кирија, сметки!

Видео : Мактел.Мк