Кекеновски: Не подлегнувајте на вешто изрежираната претстава и провокација од страна на Груевски и Ахмети и нивните локални подлизурковци

0
696

Граѓани на Република Македонија, граѓани на Скопје.

Не подлегнувајте на вешто изрежираната претстава и провокација од страна на Груевски и Ахмети и нивните локални подлизурковци.

Не дозолувајте да бидете живо топовско месо заради спас на нивната кожа.

Тие ќе си заминат, а ние треба и понатаму заедно да живееме.

Наместо да ги поддржувате нивните монструозни сценарија подобро е навреме да побарате нивна одговорност.

Јове Кекеновски – Фејсбук статус