КАФЕ – БИЛИЈАРД КЛУБ ,,ТАБАНА”, МЕСТО ЗА ДРУЖЕЊЕ, ЗАБАВА, БИЛИЈАРД КЛУБ, ПИКАДО, СЛЕДЕЊЕ ФУДБАЛСКИ МЕЧЕВИ, ПЛЕЈСТЕЈШН 5КА КОНЗОЛИ

0
207

Во табана зградите отворен е нов кафе – билијард клуб на тројца млади ентузијасти, фанови на забава, добра дружба и формирање на голем круг на пријатели.

,,Табана” е кафе билијард клубот кој нуди забава за сите можни возрасти, почнувајќи од билијард масите до добро кафе, егзотични пијалаци, пикадо, плејстејшн 5 конзоли и друго.

Билијард масите се од типот на ,,Динамик”, 25 годишен германски бренд коишто маси се користат во врвни билијард турнири ширум светот.

Името го добиваат по посебниот дизајн на границите од масата при што по удар топката добива динамика, моќност со употреба на сосема доволен удар да ја задржи потребната брзина со цел да ја постигне својата траекторија на движење, насока.

Билијард масите ,,Динамико” овозможуваат фантастична билијард партија со добар и брендиран квалитет, игра со стил.

Ве очекуваат одлични и забавни моменти, со почит, екипата на ,,Табана” билијард кафе клуб во зграда Табана до ОУ Кире Гаврилоски.