Катица Јанева со порака до протестантите: Многу ви благодарам за подршката која ни ја давате!

0
1142

На почетокот на прес конференцијата Јанева се обрати до граѓаните кои секојдневно протестираат во Скопје, и им даваат поддршка на СЈО во нивната работа.

– Многу ви благодарам за секојдневната поддршка која ни ја давате. Тоа за нас е голем мотив во нашата работа – истакна Јанева.