КАТЕ БЛАЖЕВСКА: Комични ми се сите кои и наоѓаат замерки на владата, таа добро одлучи што се фокусираше на интегрирање на земјата во ЕУ и НАТО, ако успеат со децении ќе им бидеме благодарни

0
1738

– Чудни ми се сите кои и наоѓаат замерки на владата, Заев и министрите со право се фокусираа на интегрирање на земјата во ЕУ и НАТО, ако успеат да го изведат тоа ќе им бидеме благодарни со децении кои што ќе дојдат, себично и неодговорно е јавноста и опозицијата да и наоѓаат разни замерки кога се зафатиле со толку тешка задача, треба да им дадеме целосна поддршка!

Новинарката Кате Блажевска на Топ Тема на Телма.