Каролина молчи за политичката ситуација, ама нејзиниот менаџер Бобан од Авалон распали по талибанците: СУПЕР ОДВРАТНО Е ОВА ШТО МУ ГО ПРАВИТЕ НА ЗОРАН ЗАЕВ!

0
805

11667259_122390071430444_7571512078503068546_n boban zaev murtino