КАРАКАМИШЕВА ЌЕ ГО РАСТУРА НАТО ОД ВНАТРЕ: ДОДЕКА БЛУЕ ОТРОВ ПРОТИВ НАТО, КУРТОНКАТА СЕ ЗАПИША НА КЕМБРИЏ ВО ЛОНДОН, ЗОШТО НЕ ЛОМОНОСОВ ИЛИ УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ПЕКИНГ?!

0
2115

Додека блуе отров по западот, со серија на колумни кои го хушкаат народот кон Русија и Кина, куртонката отиде и се запиша на постдипломски во Лондон на угледниот Кембриџ?!?!

И да биде иронијата поголема, гарант со стипендија од ЕУ, со оглед на тоа што сопругот и работи во ЕУ Инфо Центар како шеф за ПР?!?!

Па добро, колку може ова да биде перверзно?! Зошто не отиде да се запише во Минск, Ломоносов во Москва или државниот универзитет во Пекинг?!