КАРАКАМИШЕВА ГИ ИЗВАДИ ОД ПАМЕТ АЛБАНЦИТЕ: КОГА ЌЕ ДОЈДЕ НА ВЛАСТ ВМРО ДПМНЕ ЌЕ ГИ УКИНЕ ПЕЕЊАТА НА ОЏИТЕ ВО ЏАМИИТЕ ВО СКОПЈЕ!

0
269

Каракамишева ги извади од памет АЛБАНЦИТЕ на Твитер.