КАРАВАНОТ НА ЛДП „СЕКОЈ Е ВАЖЕН“ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

0
378

✌️,, Секој е важен” караванот допатува и во Општина Карпош, каде имавме топол и срдечен пречек, ги чувме предлозите на карпошани, идеите за почист и урбан Карпош, идеите за нови паркинг места. Предлозите што карпошани ги споделија со нас се поттик за нашата работа.

На караванот #СекојЕВажен присуствуваа и претседателот на ЛДП Карпош Филип Филиповски и Секретарот на општинската Билјана Јаневска, претседателката на партијата Зајкова, генералниот секретар Боби Мојсоски како и останатите членови на општинската.

Сакам Карпош да функционира како никогаш досега, оваа општина важи за една од најбеспрекорните и најсилните општини, се надевам дека така и ќе остане. А Јас како Секретар на општинската ќе дадам максимум од себе да ги послушаме жителите и да донесеме бран на позитивни промени, изјави секретарот на ЛДП Карпош Билјана Јаневска.

#секојеважен
#општинскалдпкарпош

Фејсбук статус ЛДП Карпош