Камчев ја зајакнува „куртон“ пропагандата – Слаѓана Димишкова од „Вечер“ преминува на уредничка позиција во „Вест“

0
1310

Претседателката на МАН и до денеска политички уредник во „Вечер“ Слаѓана Димишкова од утре заминува на уредничка позиција во весникот „Вест“. Димишкова лично ја потврди информацијата за НОВАТВ, но не сакаше да открие на која од уредничките позиции ќе биде распоредена на новото работно место. Во новинарските кругови се шпекулира дека таа доаѓа на позицијата заменик на главниот и одговорниот уредник Горан Петрески.

Повеќе детали ОВДЕ