КАМПАЊАТА НА КОЖУВЧАНКА ЗА НАШИТЕ ОДБОЈКАРИ СЕ НАЈДЕ НА САЈТОТ НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

0
193

Со гордост Ви соопштуваме дека нашата кампања за поддршка на Одбојкарите на престојното Европско првенство ја објавија CEV!

Посочувајќи дека Кожувчанка ДОО како Компанија несебично ги поддржува и промовира македонските Репрезентативци преку својот бренд- Природната вода Изворска.

Како на нашите одбојкари,така сме горди и на нашата кампања “Ова се нашите Херои” која ја препознаа и на Европско ниво!