Камиони на „Трансмет“ го блокираа ЕУ Инфо Центарот, вработените на хохштаплерот Сеад Кочан се обидуваат да го спречат пристигнувањето на Хан!

0
720

Камиони на фирмата на хохштаплерот Сеад Кочан, „Трансмет“ го блокираа целосно ЕУ Инфо центарот во Скопје, обидувајќи се да го спречат пристигнувањето на еврокомесарот Хан.

Околу објектот ври е од специјална полиција, каде покрај камионите на „Трансмет“ протестираат и вработените.

Вакватата реакција на вработените во режимската „Трансмет“ најверојатно уследува по најавите дека Хан повторно ќе побара Иванов мандатот да го додели на Зоран Заев и да се формира нова Влада, што за мафијата од ДПМНЕ претставува црно сценарио кое ќе им го отвори патот кон Идризово.

Хан се очекува да пристигне во секој момент во Скопје и да ги започне средбите со претставниците на политичките партии, но дали ќе влезе во претставништвото на ЕУ останува да видиме.