КАМИЛОВСКИ ТОТАЛНО ОДЛЕПИ ВО ПРОРУСКОТО СТУДИО НА ,,СЛОБОДЕН СВЕТ”: ИМЕТО СОЛОМОН ДОАЃА ОД СОЛ И МУН, ШТО ЗНАЧИ СОНЦЕ И МЕСЕЧИНА

0
524

Тотално забегана теза на Камиловски. За проруското студио ,,Слободен Свет” изјави дека името на Соломон доаѓа всушност од сол и мун, што значи сонце и месечина.

Добри се дрогите во земјава, само да не се претераат потоа кај ќе ни е крајот со вакви лудаци …