КАМИЛОВСКИ ОД РОДИНА : ТОА ШТО САМО 200 ДУШИ ДОЈДОА НА НАШИОТ ПРОТЕСТ ДЕНЕСКА ПРЕД ВЛАДА Е ДОКАЗ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ СВИЊИ!

0
1713

– ТОа што само 200 души дојдоа денеска пред влада на нашиот протест, е доказ дека Македонците се без политичка национална свест, тие се свињи кои сакаат да цицаат некој да ги рани како во фарма, плачат по Југославија и Тито, да кажевме дека ќе даваме сендвичи од седмица ќе дојдоа 50 000 како на вмро митинзите…

Уметникот Камиловски кој зема 3 милиони евра за оградата од ковано железо на мостот близнак кај хотел Холидеј Ин…