КАМИЛОВСКИ ОД ТЕЛЕВИЗИЈА БАРДОВЦИ : НЕ ЈА ЃУБРАМ КОСАТА, ЃУБРЕ СУМ ПО ДИФОЛТ!

0
744
  • Има еден коментар, на Мац косата му расте, со што ја ѓубри? Камиловски : ,,Не ја ѓубрам, ѓубре сум по дифолт”.

Камиловски во подкастот на ,,Слободен Свет”.