КАКО ТРГНАЛА РАБОТАТА МАФИЈАТА ЌЕ СПИЕ ПО ДВАЈЦА ВО КРЕВЕТИ ВО Шутка и Идризово кои ќе ја вдомат бандата : И Мартин Протоѓер ќе треба да се појави на распит во СЈО, ќе треба да ПРОПЕЕ за тоа како ги краделе изборите и да каже кои се тие десет луѓе кои треба да се убијаат

0
2369

Покрај Никола Груевски и Мартин Протугер  треба да се појави на распит за предметот Титаник на Специјалното Јавно обвинителство, пренесува телевизија 24.

Според информациите, тие двајца се дел од функционерите со кои СЈО ја прошири истаргата за изборни нерегуларности. СЈО веќе побарале од поранешниот премиер Груевски да даде исказ, но поради обврски тој го одложил распитот. Нов термин добил за наредните денови. За екс шефот на кабинетот на Груевски и еден од неговиоте најдоверливи луѓе нема информаци кога треба да даде исказ и дали веќе добил покана.