КАКО САМО ГО ПОТЦЕНИВТЕ ЗАЕВ – ГО НАВРЕДУВАВТЕ СО ЦРПНАТ, ГЛУП, СЕЉАК, НЕПИСМЕН, МРДНАТ, АМА МУРТИНЕЦОТ ВЕ СИМНА ОД ВЛАСТ, ВЕ НАТЕРА ДА МУ ПОМОГНЕТЕ ЗА НАТО, А ПОТОА ВЕ ПОАПСИ КАКО ГЛУВЦИ!!!

0
509

Ееееј човече опасен бил овој Заев, цццц…

Вака кога ќе го видиш, малечок, ситен, така насмеан, си велиш абе овој некој Струмички заебант…

Токму тоа ги збуни ВМРОВЦИТЕ, си велеа абе овој сељак, глуп, неписмен, мрднат…

Го навредуваа, го исмеваа, го плукаа, си играа со него мајтап, го опсипуваа со епитети црпнат, му ставаа фотки од карневалот маскиран во јапонски кловн…

И на крај, кој е билансот? Ги симна од власт, ги натера да му помогнат да ја внесе земјата во НАТО а потоа ги поапси како глувци и ќе им зеде се што украле!!!

Потфат за чиста десетка! Потфат за респект!

ПОКЛОН ДО ЗЕМЈА НАШ ЛИДЕРУ, ГОЛЕМ МАНГУП ИСПАДНА, ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НЕ ВОДИШ ВО НОВИ ПОБЕДИ И НОВИ ТРИУМФИ ПРОТИВ ЗЛОТО!!!