КАКО Е МОЖНО ДА МУ СЕ СЛУЧИ ВАКОВ ФАШИСТИЧКИ ГАФ НА ДЕМОХРИСТИЈАНИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ?! УМС и ВМРО-ДПМНЕ славеа роденден со обратно свртен крст на сцената кој е симбол на САТАНАТА!

0
3597

13516225_1250946618268939_7919302004900092314_n inverted cross baphomet