КАКО ЕКС ДИРЕКТОРОТ НА ,,ДРАМСКИ ТЕАТАР” САШО ТАСЕВСКИ ПИШУВА ПИСМО ПО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ДО НИКОЛА ГРУЕВСКИ

0
6178

Друже Грујо, извини вака што ти се упикувам во анусот и се обидувам да ти стигнам до хранопроводот иако знам дека таму нема простор за мене од Миленко, Бивис и Батхед ама ај си викам да си ја пробам среќата.

Додека бев директор за време на СДСМ во Драмски театар направив неколку пиздарии и ме сменија комуњариве, ама јебига тоа е тоа да беше ти лесно ќе се погодевме, ќе ме оставеше да правам што сакам со театарот, ете затоа ти се восхитувам, ти си голем човек и имаш голем шупак и мислам дека и мене може да ме собере таму па ај молам ти се види таму едно место нурај за мене, не ме оставај вака да јадам гомна по Фејсбук затоа што ќе ми се смеат, веќе почнав да личам на Миа Костова ама без цицки.

По цели денови пцујам ко кочијаш, се глупирам ко мало дете, вреѓам, плукам, повраќам и што уште не против клетиве комуњари само да може некако да ме земеш и мене во Унгарија или ако не па и мене троа намачкај ме со унгарското масло како што ги мачкаш Бивис и Батхед од Алфа ТВ.

Добро знаеш дека додека ти беше премиер исто вака јадев гомна по Фејсбук ама не вроди со плод, на патлак не ме ставаше ама белки сеа ти сум потребен па ако не ми доволиш да ти се упикам во анусот може ќе ме ставиш на патлакот хехе.

Порано те правев тебе од гомно подолу а сега еве како сам се правам од гомно подолу и веруј од што јадам еден ден има да се удавам во тоа гомната, ама се за тебе бе друже, само дај троа од унгарското масло аман заман или набиј ме на патлакот ако моеш.

Сега последно почнав и хомофобија да ширам, демек во ЕУ сите ќе не напраат педери, ама ај да не збориме за тоа многу знам дека ти е болна точка, знаеш де, за Сејшелите ти зборам нема смисол, троа забегав ама јебига, се за тебе царе, ако треба и ќе ги примам во Сејшелите од црнците, во уста, нос, анус, уво кај треба таму ти само кажи што треба и ја веднаш, без око да ми трепне верувај, само дај смилувај се, проштевај што јадев гомна за тебе, се каам у пизду матер веруј!

Прсти ми се искривија од ширење албанофобија, хомофобија, комуњарофобија, бугарофобија, вреѓам, пцујам и урлам абе се праам за тебе верувај, еве сеа најново јадам гомна за 2-ри август против полицијата што не ги остави ќосињата твои да напраат инцидент таму ама ништо, сам ме остави овде да скапувам по Фејсбук, дај смилувај се живти ја.

Твој, Сашо Тасевски.

(текстот е измислен и е пародија кој е поврзан со статусите на актерот Сашо Тасевски и екс директор на Драмски театар кој откако го изгуби директорското место започна да води сеаков тип на интернет војна, од албанофобија, бугарофобија, плашење народ и секаков анти државен начин на ширење омраза, блуење оган и поделба на етничка, верска и сексуална ориентација и секако инспирирани од неговиот статус до екс премиерот Никола Груевски).